Tuesday, June 19, 2012

Kisah keluarga

Salam..

Haha, macam best je hapdet pasal family. Ye lah, asyik cerita pasal kawan ngan boypreng je.
Family bila lagi kan ?
FAMILY stands for
Father And Mother I Love You.
I wonder where are GrandMother? GrandFather? Cousin? :'( ohhh
K buat teruk.


This is my cutest cousin, shweetheart bila balik kampung.
Mama papa kata dorang ni macam Upin n Ipin. Shoooo cute.

Dalam family my mama, memang ada banyak cabangnya.
Disebabkan aku grandchild yang paling tua dan cicit yang pertama dalam keluarga mama, so aku ada pakcik yang berumur 18 tahun dan makcik berumur 16 tahun.
Tu la besar tak besar family aku ni. Datang pulak time raya, riuh 1 rumah moyang tu.


(DRAFT OLEH ARWAH YASMIN PADA  8 APRIL 2012 - AUNTY SAZLINA

6 pengkritik:

eyna fadlya said...

subahanallah ! tarihk lahir arwah yasmin sama dengan saya .. ya allah engakau rahmati lah beliau . amin .

yazudas_ku said...

kjap...nie sape yg draft..Arwah meninggal 3 june 2012...tarikh yg didraftkan nie 19 june 2012...,ungkin ade kesilapan itu sy xtau lar..ape2 pown Al-Fatihah utk arwah...sy xmengenali arwah ttp sedey dgn pemergiannya..

CikWunny said...

Arwah Yasmin yang draft pada 8april..tapi mama arwah yang publish kan draft ni pada 19june..

CikWunny said...

Arwah yasmin yang draft pd 8april..tapi mama dia yang publish draft arwah pada 19june..

CaLiNa™ said...

Aunty.agr sedih.takziah.semoga arwah dittmptkn di kalangan yg beriman.al fatihah

CaLiNa™ said...

Al fatihah dan takziah.sy sgt sedih.semoga arwah di tmptkan dikalangan beriman.amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...