Tuesday, June 19, 2012

DRAFT STORY

Salam kembali,
Banyak arwah telah 'draft' story dan maybe dia tak sempat hendak publish or edit.    Aunty rasa ada baiknya kita boleh share di blog ini.   Jika ada sesiapa yg ingin mengetahui lebih lanjut mengenai arwah, sila beritau aunty...

AUNTY SAZLINA

24 pengkritik:

izniaqilahizzattibintimdshukri said...

salam aunty , publish kan taw. nak sgt baca. rindu kak yasmin update blog..

athirahmazlan said...

Rindu yasmin. AlFatihah.

AlyaaZamri said...

Salam.aunty.Salam takziah dr sy.Even sy kenal Arwah dr blog dan twitter je,sy rindu die.nnt aunty publish ye.

AlyaaZamri said...
This comment has been removed by the author.
Akmal Hakim said...

tak payah susah-susah, yang dah pergi, biar lah dia pergi, tak usah di kenang2 yang terbaik kita yg masih hidup ni doakan semoga rohnya dirahmati Allah swt. Hal2 dunia yang si mati/arwah telah lakukan hendaklah diberhentikan serta merta, hanya doa yang mampu menjadi bekalan untuk si mati. Muktamad.

BooHebaT said...

ktmne eh nk bli buku macam yg di post kn oleh arwah tu??

zoiey said...

Salam Untie,

Sejak arwah pergi, sye slalu baca blog arwah and hopefully untie can continue publish article2 yg arwah dh plan & draft. Klu arwah masih ada, mesti dia seronok sbb blog ni bertambah pengunjung dan yg follow pun makin ramai. Al Fatihah utk arwah Jasmin.

Anonymous said...

Ibu bapa mana y tak rindukan anak dia y dahpun meninggal dunia. I think, if you're dead your mom also do the same as aunty sazlina do. Try to understand la people.

YasminJHunwick said...

Salam semua - Aunty

YasminJHunwick said...

BoohebaT - Buku yg arwah post boleh didapati di Bookshop 'Popular'

Aiman said...

wassalam aunty sazlina. :) salam takziah dari saya juga. Aiman Rusli from Kemaman, Terengganu. Hope aunty sihat walafiat di samping keluarga, jangan bersedih sangat. n kirim salam saya kepada Uncle Johan... untung arwah, ramai yang ingat kat die. Al Fatihah. :)

Farahani Evans said...

Salam aunty, fara harap aunty publish la post2 dia. Fara suka baca blog arwah sbb arwah sgt kreatif :) thanks aunty. Always pray for arwah. Alfatihah

Izzy Estelle said...

Salam Aunty. pemergian yasmin byk memberikan inspirasi bagi sy,, sy harap aunty continue blog arwah ni , takziah dari sy Muhammad izzwan

Anonymous said...

Salam..saya cme nak tahu pasal arwah..boleh share..?arwah sakit ape?nk tau sgt..tq

AmirulYuri said...

kt mne boleh saya mendapat buku tersebut? saya ingin tahu ape isi kandung buku tersebut....

AmirulYuri said...

kt mne boleh saya mendapat buku tersebut? saya ingin tahu ape isi kandung buku tersebut....

YasminJHunwick said...

Salam Amirul, buku dia alam kubur tu, boleh didapati di kedai buku POPULAR, berharga RM15.00

Miss 143 said...

jujur sy sedih membaca post-2 arwh kkk yasmin :( *menangis -.-

~al-fatihah~

AdjusT said...

salam... Alfatihah untuk arwah.. semoga di tmptkan di kalangan org2 yg beriman dan solehah... emm sy jd sebak bila baca entri di blog arwah... walaupon sy xknl arwah dgn lbh dkt dan slps pemergiaan arwah bru sy mula mengenali arwah.. semakin bnyk entri sy baca di blog ini semakin pilu hati ini.. arwah sungguh cantik dan juga seorang anak yg baik dan pintar...

amad said...

salam takziah buat aunty sekeluarga...

Anonymous said...

salam takziah........

haiqalhazwan said...

salam aunty saz..
saya baru je tawu pasal blog ni..
bole aunty cerita kat saya pasal yasmin??

haiqalhazwan said...

salam aunty saz..
saya baru je tawu pasal blog ni..
bole aunty cerita kat saya pasal yasmin??

Almeida said...

salam aunty. salam takziah. she's a humble and cheerful writer as far as her unposted drafts i have read. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...