Saturday, June 2, 2012

gifBOOOOOMMM

 Photobucket 

sapa tahu application ni ??! Wahaaaaaaaaaaaaaa please DM me.
Eh DM pulak. kau ingat twitter ke min?
Haa, ini lah gifboom app. Sapa yang peminat instagram mungkin akan beralih ke gifboom pulak.
Hahah kewl gitu gambar2 nya.
Tetiba ada pulak hot guys tunjuk abs nya dekat gambar, dahh pulak buat muka seksi. AHHH FOLLOW TERUSSS !
Muahahahha., ok gedik.

Oh ya, aku baru je balik dari penang. Haa setiap kali aku pergi penang, selepas 2 jam mesti aku lapar. Lapar lapar dan terus lapar sammmmmmmpaaaiii balik Langkawi, my home.
Perkara yang wajib buat bila di Penang

-Nasi Kandar beratoq
-Queensbay Mall !!
-Golden Screen Cinema
-Gurney
-Mee mamak
-Jumpa saudara
-Skodeng hot guys *ini extra
 -Baca buku *ini tipu
 -study add math *terangterangan tipu

 Haha, aku nak sangat duduk penang lelama. tapi dengan syarat Piano sebijik kena dekat sisi aku selalu.
Kenapa? ahah, takpayah tau.
 Btw, bila dah cuti,kerap lah jugak aku hapdet blog ni.
Btww, aku dah dapat lesen kereta.
Btwww, aku tengah bad mood dengan seseorang. Sangat sangat.
Ok bye :'(
*hafiz rahim, pujuk pelis :'(
*muntah*

42 pengkritik:

Isha Sams said...

HAHA . comel je :D

athirahmazlan said...

Al-Fatihah

Anonymous said...

Innalillah. Semoga roh arwah ditempatkan dikalangan ahli syurga. Al-Fatihah

Iffah Afeefah said...

hahaha apesal gamba begitu mmeningkan

d0d0l said...

al-fatihah... semoga beliau dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan kekasih2 Allah SWT

Miss Zaty | darikacamata said...

salam..:) comel..

Ojay -Z said...

Alfatihah..Blogger yg kreatif..moga rohnya dicucuri rahmat..

Riena Haiqal said...

Al-fatihah.

qirk said...

this evening i found 1 blog that said u died coz accident..i don't really believe that..i just go to your blog and i'm waiting the latest update from you..i don't know why i'm doing this...i did not know u but after i'm reading the blog, it make me sick..i just want to know the really fact..update please...

Anonymous said...

Innalillah, al Fatihah buat arwah. Sebaiknya report saja blog ini sbg spam. Semoga arwah tenang di sana.

Anonymous said...

Semoga roh mu tenang di sana dan sentiasa dirahmati Allah, Amin...

nasyeed said...

Alfatihah..

Anonymous said...

Min :(

Anonymous said...

Entry terakhir yg ditaip arwah sendiri . Min :(

Sham said...

Only good die young....

ridzcrank said...

al-fatihah,

melyssa_nadiea said...

alfatihah..sebak sgt bile baca..semoga tenang kamu di sana dik...

Galuh Cendra Kirana said...

Salam, sayang... akak belum kenal adik. Tapi akak kenal adik dlu sebelum sempat kita berjumpa. semoga tenang-tenang saja di sana... Allah terlalu menyayangimu dari kami semua. Al-Fatihah... Kamu membuka mata akak seluasnya tentang kasih sayang keluarga dan Allah. Terima kasih Min.

Galuh Cendra Kirana said...

Salam, sayang... akak belum kenal adik. Tapi akak kenal adik dlu sebelum sempat kita berjumpa. semoga tenang-tenang saja di sana... Allah terlalu menyayangimu dari kami semua. Al-Fatihah... Kamu membuka mata akak seluasnya tentang kasih sayang keluarga dan Allah. Terima kasih Min.

twetyss said...

Alfatihah

twetyss said...

Al-Fatihah

Syed Amir Syed Omar said...

Just found out story about you and May Allah place you among them of full of iman. Amin. Al-Fatihah.

miszfazierra said...

comelnya arwah. semoga dia tenang di sana, al-fatihah :)

Anonymous said...

min :( al fatihah

Anonymous said...

tiba-tiba ternampak blog ni. sedih sangat bila baca. sehari sebelum meninggal dia sendiri yang taip blog ni. al-fatihah :'(

hamputra said...

tahun terakhir arwah di sekolah, x dpt saya bayangkan keadaan kelas tanpa arwah, x dpt byangkan suasana spm tanpa arwah. arwah ayah sya juga meninggal ketika naik moto dilanggar dr blakang. life must go on just have to think happy memories of them

Anonymous said...

Wahh.. comelnya akak :) Saya baru kenal akak pagi ni, Al-fatihah untuk akak :') Semoga Allah ampunkan segala dosa akak Yasmin.. Amin :'))

aniq aiman said...

saya baru kenal kakak semalam..sebak sangat..saya xhenti2 ingin mnaip nma kk di google..semoga ditempatkn dalam golongan orang2 yg soleh..amin.Al-Fatihah

aniq aiman said...

salam..sya bru kenal akak pgi ne..akak comel sangat..Allah lebih menyayangi akak..semoga akak ditempatkn dalam golongan orang2 yg beriman :) Aminn..Assalamualaikum

Anonymous said...

Comel Arwah kak Yasmin...semoga akak tenang disana...Al-fatihah

insan kecewa said...

Allah lindungi awak dari manusia yg berniat jahat kt luar sana.. ALHAMDULILLAH..

faraezaty said...

Cantik sangat orangnya. Semoge Allah tempatkan aruah di kalangan mereka yg solehah..

Anonymous said...

Alfatihah...

Anonymous said...

al fatihah..

Teena Tna said...

Semoga arwah tenang di alam sana.
Alfatihah

Anonymous said...

Al fatihah,

susi said...

Al fatihah

zam said...

Al fatihah...

zam said...

Al fatihah...

Azril Aril said...

Entry terakhir. Ya Allah. Sedihnya. Alfatihah.

Anonymous said...

Al fatihah….

Anies said...

Ya Allah kak min. AlFatihah.. :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...