Tuesday, November 29, 2011

Blackshot

Apa punya tajuk ntah la.
Aku pun taktahu sebenarnya nak post tentang apa. Aku bukak skype, video call dengan Pawis Hapipi ( Faris Hafifi )
Dalam hati aku kata, eh dia sorang je ke online? Mana p semua kawan aku yang lain? Dah tak pakai skype ? Ke aku dah ketinggalan ni ?

Aku sekarang ni bekerja part time somewhere around cenang.
Aku datang awal hari ni saja la, nak godek laptop.
Dekat rumah aku rajin gila main Blackshot online. Cam sial la aku dah addict dengan game ni.
Woohoo. Jangan main main ah aku dah pangkat Master Sarjen (taktau eja)
Aku takmain kat tempat kerja sebab main Blackshot ni tak boleh AFK sangat, Nanti kena boot. Ok dah aku tahu korang takfaham sapa yang tak main ni.

Tulis tentang blackshot ni, bila depa tau aku ni perempuan main blackshot, pro lak tu, memang ah diorang terkejut beruk.
YA la, bagi depa mana ada perempuan main.
Jangan terkejut la sekarang ramai perempuan dah main game perang woii.
Cocok mata aww aww :*
Ok tipu taklah pro mana.

Okay satu lagi aku nak bagitau hampa,

AKU DAH DAPAT PIANO BARU WOIIIIIIIIII

haa bangga tak bangga baq hang!! Piano idaman fuhh.
Nanti aku upload video eh, aku main lagu err, lagu.. twinkle2 little star cukup ah :D
motif aku nak tunjuk piano baru je. HA HA HA HA ( gelak syaiton )
Setiap hari bersemangat nak main lagu baru aww.
Memilih betul la kau ni Yasmin Johan.

----

Going to Singapore this December wohooo!
Untuk pengetahuan hampa semua, bulan ni merupakan bulan yang paling best dalam banyak2 bulan pada 2011 ni :')
Tolong la ucap tahniah.. Please?
Uhukk uhukk.
K gedik betul.
Uhukk uhukk lagi.

7 pengkritik:

yasmin_hebatxoxo said...

Okay , mai sini cek nak kritik :p. Sya selalu online skype :p.

budaksetan said...

nak skypeeeeeee :D

Anonymous said...

aunty, nk tgk piano baru arwah tu..bole aunty tnjukkan?

YasminJHunwick said...

InsyaAllah, aunty akan ambik gambar.

Anonymous said...

Baru nak comment ajak main blackshot kasi nama account .Semoga Arwah dicucuri rahmat :l

Mohd Nasaruddin said...

Sgt happy go lucy..

Kiena Shakina said...

al-fatihah to arwah yasmin......happy golucky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...