Thursday, November 18, 2010

Currently ? / Yasmin nakk masuk contest ?

semenjak 3 ke 6 menjak ni aku dapat rasa kan blog ni sekali lagi bersawang.
Agak agak nak aku beli Ajax FEBULOSO tu dak ?
Ohh , baru aku tahu rupanya aku yang tak active active kan blog ni.
OK diam.

Oh ya nak sharing sikit jugak la tentang Life aku sekarang
Aku currently busy dengan music stuff aku
performance atau show tu mungkin agak lali bagi aku
bukan apa. I'm tired of being nervous !

Fuhh , si Yasmin speaking memang susah nak paham.

dok taip menaip pasal music ,
kebanyakan video kat yiutiub memang kasi inspirasi sanubari iaitu aku play by ear.
takpayah la kan aku nak cari note bagai-nak-mati-sampai-aku-rasa-nak-hentak-pc.
kan ? Oh mungkin para pemain piano yag beginner macam aku rasa situasi sama macam aku .
sama dak ?
Tak ?
Oh kira aku ni bengap la dalam dunia seni ni.
tengok tu aku dah keluar tajuk
-perenggan seterusnya-

B to the T to the W , inspirasi yang klimaks buat masa sekarang (muzik)
ialah lagu tema Transformer tu.
Apa tah lagu dia.




















ok lagu dia 21 guns by Green Day. ( saja buat lupa )
bagi aku lagu ni memang ada rasa UMPH umph umph ~
*tiada kaitan lucah di sini,pelis faham*
Baiklah kita switch topik.

------------------------------------

Menurut blog-yang-best-panas ini ,
Ownernya buat contest MAKAN AYAM.
aku ni fikir 498 kali jugak la sebab aku memang ada gambar makan ayam.
p/s : jangan hampa gatai nak tanya pernah ke tak aku makan biawak ka buaya ka apa dalam gambar. Free je aku kasi hack system hampa. ( kejam kan ? )

apa apa pun kalau nak join sila kelik butang punat yang ada kat sidebar (kanan) tu.
Tak nampak ?
Refresh la page ni. Apa susah.tu pon nak habaq kah ?
(oh dem. aku saja buat pulun nak hbaq)

nanti la wa fikir nak masuk ke tak. HEHE bukan apa,
al maklum lah , family dah tau Vlog aku ni kan. Segan pulak =,=''

------------the kaitan-es of FACEBOOK-----------------

aku dapat research ramai facebookers sekarang suka tulis ayat bajet.
Pelat lah senang cerita.
Maksud aku kalau faham tak pa la.
Ini tak . pi tambah 'w' kat belakang ayat.
huruf 't' digantikan hufuf 'd' .Contoh ; ENGADDDD (ingat)
tapi nasib baik aku boleh maafkan .
tapi kalau ayat ni ? contoh nya

'' heyyyloww nme kitew ann yasyyminnn , umowww kitwww lakxxx imeblasshh ta'onnnn. talauuu naaaa ettt tewtaaannn lawhh bowtarngg ' ET esss fewen tuwhhh PISHH NOE WAR ''

( hello nama saya kan Yasmin , umur kita lak l15 tahun. Kalau nak add tekan la butang '' add as friend ' tu . Peace No war )

aku punya la kalut google ayat zaman sekarang buat.
Serious susah nak baca . Kalau rasa pelat , tolong la sekolah balik.

p/sss ; maaf kalau terasa marah ke ambil hati ke jantung ke paru2 ke. Boleh je nak tulis perkataan macam tu , asalkan kena fikir orang lain faham. Ok ?

p/ssss ; oh ya , hari ni aku pelat nak tulis VLOG. entah kenapa.
hand receptor tak kena dengan nerve receptor maybe ?

peace ^^v

6 pengkritik:

NaJib ChroNicz™ said...

wah!
best lah...
so, camne contest 2?
menang x?
;)

Nabila B said...

setuju sangat dgn ckp pelat2 tu . haha

YasminLaa said...

najib ; takmsuk.just promote =]

nabila ; oh yes ! haha XD

Ayeem Jemain said...

dah tersilap langkah, mmg contest tu menarik. tp ramai tamau join. malu lah apa lah.. u pon sama. anyway thanks lah support. -.-

NaJib ChroNicz™ said...

owh.
nape x masok?

Encik Tikus said...

masuk lah mane taw menang kan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...