Tuesday, November 23, 2010

award comel =)




1. berikan 1 nick name untuk saya
Alwani (nama kamu sudah sedap oh ;] )

2. ucapan untuk pemberi award ini.
.
Nak buat pantun lagi boleh kot ?

Anak ayam berlari lari ,
Akibat dikejar dek musang ,
Kepada Alwani si comel lagi seri ,
Terima kasih sebab kasi award yang comel .

( erk , ending macam tak sama jeh == )

3. berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
-SHINee
-Yasmin Johan eh Yasmin Hani
-Maria Ozawa
-Pelakon dalam filem redtube , eh I mean Avatar
-P Ramlee

4. Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower

( korang di persilakan ambil , tak ambil takpaksa aih tapi kena bunuh ngan aku lepas tu. )

- Esha
- Hadiff
- Cik Maya
- Schitah
- Gadis Kaca (sis Hafizah)
- Najib ^^
-
♥KellY Eun♥
- Sis Syafiqah (muzikgurl)
- Sis Eida
- Adek Liyana ^^

( haha , actually tak paksa aih. Kamu famous di hati saya la ^^ )

2 pengkritik:

NaJib ChroNicz™ said...

thanks 4 tag me

Anonymous said...

salam, sekarang siapa yg kendalikan blog arwah ni ya,cmner bole post al fatihah utk arwah pada blog ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...