Thursday, October 11, 2012

Gatai nak ambik walaupun tak di tag (Draft Arwah)

Selalu nya bila orang tag aku , aku memang malas nak post entry.
Tapi kali ini aku memang tak ditag. Tapi gatai jugak nak ambik. Arghhhhhh.

Aku jenis suka describe diri aku sendiri. tu pasai la aku rasa nak melalut pi post. huak3.

1. Real Name : Yasmin Binti Johan
2. Nickname : Yasmin/Mien/Yaser/Mrs. Bean/Yas
3. Zodiac Sign : Pisces (entah btul tak eja ni?)
4. Male or Female :
PondanFemale
5. Elementary School : SK Seri Negeri (02-03) SK Kelibang (04) SK Sg Menghulu (05-07) Maktab Mahmud Langkawi (08) SMK Kelibang(09-10)
Sekolah Orang Gila (11-selamanya)
6. Highschool : High School Musical :D (tipu di situ)7. College : dah bagitau kan ?
8. Hair Colour : Black+ Dark brown
9. Tall or Short : I'm a tall girl
10. Sweater or Jeans : Sweater
11. Phone or Camera : or (maksudnya both)
12. Health Freak : *takmau jawab*
13. Orange or Apple : AAAAAAple
14. Do you have a crush on someone : Yes
15. Eat or Drink : *ape punya soalan la ni*
16. Piercings : piercings menda pa?
17. Pepsi or Coke :
TigerPepsi



Have you ever...

1. Been in an airplane : You can pretend that airplane in the night sky are like shooting stars blabla.
2. Been in relationship : Yes
3. Been in car accident : Alhamdulillah.. belum lagi
4. Been in a fist fight : Yes



First and Last...

(DRAFT DARI ARWAH PADA 21/12/10 - Aunty tgk HAVE YOU EVER ....  ada mentioned pasal accident.)

23 pengkritik:

Makbed said...

tersenyum sendirian membacanya. Al-Fatihah untuk arwah. KEceriaannya dalam kenangan, sentiasa.

Amir Aiman Akashah said...

arwah seorg yg suka buat org lain terssenyum.

namun kini, wlpn di wajah kami nampak tersenyum tapi dihati kami menangis-kerana kamu bisa meninggalkan kenangan paling manis utk kami

al-fatihah utk arwah adinda Jasmin...

shizuka said...

sedih walaupaun saya tak kenal dengan arwah.. moga rohnya dicucuri rahmat.. aamiin ya rabbal alamin..

cik wawa said...

saya kenal arwah dulu melalui tagged , masa 2009 , and then terus follow blog dia , tak sangka dia da pergi :') . smua entry dia best2 , al-fatihah buat arwah adinda jasmin .

runnerseven7 said...

dr entry yg lepas, arwah ada discribe 2 lelaki yg di sukainya, adakah lelaki itu benar2 wujud dlm hidup arwah atau sekadar mainan perkataan di dalam blog.....termasuk entry ini ada cerita psl crushed and she said YES...

Muhd Azmi said...

"Alhamdulillah....belum lagi". Allahurabbi, tak tertulis aunty apa yang saya rasa. :'|

Muhd Azmi said...

"Alhamdulillah....belum lagi". Allahurabbi, tak tertulis aunty apa yang saya rasa. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Amin ya rabbal alamin....

Melissa Basri said...

I oso suka tulis q&a mcm nie... byk dlm draft blog I x publish2x lg... :-) al fatihah bt arwah... u seem so close but so faraway...

paefaeza said...

jap nak tahu owner this blog is yasmin right? and i just want to know, its it yasmin is now dah tak da? and im right? confius whem im read this blog, can anyone explain to me please?

YasminJHunwick said...

Faeza, sole owner if this blog is Arwah Yasmin, I am her mother continuing the posts. I have posted some of arwah's drafted (she didnt finished it) and some of articles are from aunty. Her last article was published on 2 June 2012.

zoiey said...

Alfatihah utk arwah yasmin, semoga rohnya dicucuri RahmatNya.

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

al fatihah untuk adik yasmin
http://syarifahnadiaaljufry.blogspot.com/2012/10/10-blogger-terbaik.html

adikk yasmin blogger terbaik bg saya

anas989 said...

Wlaupun x prnah knal arwah kak yasmin tpi sye rse mcm dh lme knal dgn die . Hurm . :-( . Takziah untuk aunty sekeluarga .

Shasyela said...

i'm searching for this girl..curious nak tahu siapa dia yang orang dok sibuk cakap macam muka saya..ini orang nya..too late for me untuk kenal..:( Al-Fatihah...

Umie Faudzi said...

3. Been in car accident : Alhamdulillah.. belum lagi

Something yang menjadikan ia benar-benar terjadi . Hmmmmm . Tanpa disangka :'<

ecan said...

assalamualaikum makcik. saya cuma nak tegur pasal yang color rambut tu : hitam and dark brown. tu aurat. setahu saya tak boleh bagitau orang yang bukan muhrim. cuma ingin menegur. maaf kalau salah. semoga allahyarhamah yasmin dicucuri rahmat. al-fatihah untuknya

Halim said...

Assalamualaikum...Sorry but I just heard about your daughter...Takziah to all your family...One day all of us will comeback to Allah where you daughter is there...we dont know when Allah will take us but that's not important...what I can say is perhaps your daughter is one of the luckiest among other umat Islam cause at least Allah opened her heart to done some preparations before Allah took her...Supposedly we should envy her..at least I do...the important thing is we dont know how and in what conditions that Allah will take us back...therefore we need to set Syurga Allah as our target...simple things sepertimana yang diingatkan oleh Nabi Muhammad S.A.W. 'Umatku takkan tersesat selagi mana dia mengikuti 2 perkara yang kutinggalkan iaitu Al-Quran dan sunnah ku'...

azura abdhamid said...

Sy bru terbaca kisah min....takziah buat kluarga min...semoga roh ny di tempatkn dgn org2 yg d kasihi ALlah amin....

Ruzimah Zimah said...

Moga arwah d tempat di kalangan orang2 briman .. Aamiin

Shes Samicha said...

walaupun arwah da lme mninggal..tpi aq slalu tngok blog dy..

H-H said...

''Alhamdulillah.. Belum lagi..'' arwah seakan tau yang dia akan mengalami kejadian tersebut.. Al-Fatihah..

Mek Onie said...

arwah memang seorang periang,namun saya titipkan doa-doa agar aunty dan uncle serta keluarga terima dengan permergian arwah,al-fatihah

Mek Onie said...

arwah memang seorang periang,namun saya titipkan doa-doa agar aunty dan uncle serta keluarga terima dengan permergian arwah,al-fatihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...