Monday, February 27, 2012

Addicted to Skrillex

Ini semua mek Pirah ponya pasai.
Dia suruh dengar,otomatik aku addict. Best piaww.
Nah Nah , dengar kayyhhhh



Duration 0.39 - 0.41 ---> OH MY GODDDDDD

Ok tu je :P Nak buat homework chemistry pulak.
Macam hape lagi definisi Rate of reaction pon boleh tunggang langgang.
Padahal kawan2 yang lain suma dah master. Aku je noob.
IT'S AWKWARD WHEN YOU'RE THE ONE WHO DON'T UNDERSTAND SOMETHING BUT ALL OF YOUR FRIENDS KNEW AND EVEN MASTER IT ALREADY.
Like seriously, so awkward. Macam ketinggalan, and noobers. Fuh ayat, noobers? Mana aku belajar semua ayat tu? O: Oh nak google? Jangan buat gatal lu orang nak google. Aku korek kat Wiki ok? No no, don't open the tab....

Ini instagram.


Curik gmbr kat awatif, k kenapa mata aku tutup nieee? Tak elok oghayhh?



Before the partayyyy.

Ahh lantak lah korang dah tahu ke apa ke, aku tetap nak buat pasal instagram. Muahahah.
Instagram fun & quirky way to share your life with friends through a series of pictures. Snap a photo, then choose a filter to transform the look and feel of the shot into a memory to keep around forever!!

Ok, ayat tu bersumberkan twitter :P
Mamaaaaaaaaaaaaaaaa nak instagram. Can ah ? ==''

Oh lupa, aku ingat nak buat pasal video Skrillex je, terbuat lak 2 posts.
Over pulak. Ok bye muahmuahemmuah *meganfox version*

1 pengkritik:

zurah isa said...

askum,, nk tnya leh x. yg kwn awk da nma shafira roshidi kan? cmne nk contact dia? fb, tweet or blog ke? nie kwn lma dia yg kat penang. pls tlg. thnx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...