Monday, December 26, 2011

Korang pernah jadi macam ni ?



1. Pernah tak bergaduh dengan orang tersayang, hampa cakap "aku benci kau beribu kali!!" then tutup phone. Tapi korang sebenarnya masih tunggu text dia? Pernah?

2. Pernah tak baling phone semasa cakap dengan seseorang sebab tak tahan kecewa?

3. Pernah tak hampa rasa nak salahkan dewan bahasa sebab takda ayat lain lagi ka nak bgtahu yang aku sayang dia sangat2??

4. Pernah tak rasa rindu kat seseorang tu sampai korang tak sedar yang korang tengah menangis?

5. Pernah tak terfikir yang korang ni macam tak sesuai dengan dia? Dan fikir perempuan lain tu lagi baik untuk dia..

6. Pernah tak rasa kita ni 'not the one for him/her' ?

and last

7. Pernah ke aku tetiba jadi lovaholic ni sampai tulis kat blog ? damn~ watafa*

2 pengkritik:

✿ amey ✿ said...

hiks! yg no 4, 5 and 6 tu pnh jadik kt diri saia :))

Anonymous said...

kelakar no tujuh tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...