Monday, February 14, 2011

YESSSSSSSSSSS

Banyak benda aku nak buat dan semestinya penuh tanda tanya.

1. Aku dah deactive account FB
2. Aku nak tukar no. phone.
3. Aku nak away dari lelaki yang tak pernah aku jumpa.
4. Aku taknak text kecuali Fakhrul Hakim.
5. Aku nak pergi appointment gigi. Dan membuatkan aku gemuruh sebab takut kena cabut.
6. Aku nak hangout dengan kawan kawan yang takpernah aku hangout lagi. ( Hanum , sorry )
7. Aku tak nak BF. Ya , aku tak sambut valentine. Lagipun kat tv habaq jangan dok sambut.
8. Haram eh ?
9. No. 8 tak da motif.
10. Aku nak berterima kasih kepada mama kerana belikan aku piano baru lagi canggih iaitu piano idaman aku.
11. berterima kasih juga kat papa sebab tolong bebel pasal bilik yang bersepah macam-tongkang-pecah-sampai-ada-burung-mati-bawah-katil. Ya, cerita benar.
12. Aku nak jadi loner buat masa sekarang.
13. No call, no text.
14. Aku rasa aku dah mention no, 13 tu,
15. Tapi takpa.
16. No. 14 dan 15 lagi sekali takda releven.
17. Ahh , aku nak kasi cukup 20 nih. AKu nyanyi dulu lah.
18. Like a g6..
19. Like a g6.. NANANANNA I'm feeling so fly like a g6
20. Okay dah cukup 20.

3 pengkritik:

Encik Tikus said...

yesss adakah bermaksud sudah tercapai ?

goldendarkness said...

Min! klu dh tukar no fon~ jgn lupa bgitau kt kmi pulak! susah nk hangout nanti^^ and piano dh bli dh ka?

goldendarkness said...

Min! klu dh tukar no fon jgn lupa bgitau kmi plak!susah nk hangout nanti~ anyways~ piano dh bli ka? congratz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...