Thursday, February 17, 2011

F to the E to the R to the M to the O, S,A

eja betul betul.
FERMOSA.

Ya, buat kali pertama dalam sejarah Langkawi,Kedah
1 Kumpulan cheerlead/sorakan akan ditubuhkan di SMK Mahsuri.
Dan Yasmin Binti Johan terlibat dalam kumpulan sorakan itu.
Terima kasih kepada Syafira Roshidi kerana memilih saya
Fuhh , macam pembaca berita pulak.
Serious terharu lah Fyra. Min memang dah lama admire nak jadi cheerlead nih :')

Okay tu je. Aku excited je ni. Dan aku juga rasa agak-sedih sebab takdapat join untuk practice cheerlead hari ni atas masalah2 tertentu ;'(

p/s Budak keding boleh menari dan banyak stamina okay. Sila percaya.

3 pengkritik:

my luvly life story.. said...

waahhhh....min da msk cheerleader....
goo2...prkmbangan yg baik...huhu

Amex Kadiax said...

HAHAha ! Okeyh! gOod Luck! sejarahh nih ! :P

KomieAroon said...

komie ingin meminta jasa baik kalian

I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...